۱۳۸۹ آبان ۲۴, دوشنبه

ماجرای شبکه های ورزشی کشورهای عربی و نژادپرستی در خبرگزاری حکومتی ایسنا


تا زمانی که ابوالفضل فاتح مدیر این خبرگزاری بود، ایسنا خبرگزاری دانشجویان محسوب می شد. ابوالفضل فاتح پایه گذار و موسس ایسنا، و بعداً مدیر ستاد تبلیغات و اطلاع رسانی میرحسین موسوی در انتخابات ریاست جمهوری بود. او همچنین  مبتکر استفاده از رنگ سبز، به عنوان نماد هواداران میرحسین در انتخابات 22 خرداد است که منجر به کودتای ننگین شد.  
این خبرگزاری اما امروز، یکی از رسانه های جنبی حکومت و سنگری فتح شده به دست وزارت ارشاد است. 
مسئولین خبرگزاری ایسنا باز هم در راستای عرب ستیزی ماه های اخیر سرویس ورزشی اش، واکنشی نشان نداده و  خبری کذب و غیر واقعی را منتشر کرده اند.
آخرین دروغ این خبرگزاری، مربوط می شود به بازی ذوب آهن در فینال لیگ قهرمانان آسیا. آن ها تیتر زده اند: عقده گشایی تلویزیون های عربی از شکست ذوب آهن. اما وقتی مطلب را می خوانید، متوجه می شوید که فقط نویسنده مطلب عقده گشایی کرده است و نه دیگری! طبق استدلال نویسنده ایسنا، آقای گزارشگر در پایان بازی گفته است "خلاص!"همین!
خب چه باید می گفت؟ اگر به تیم کره ای دشنام می داد، رضایت ایسنا جلب می شد؟ مگر در پایان بازی چه می گویند؟ خود جواد خیابانی که همین بازی را برای تلویزیون ایران گزارش می کرد، در پایان بازی چه گفت؟
سپس نوشته است: گزارشگر از فرط خوشحالی صدایش گرفته بود! شاید گزارشگر ایسنا وقتی خوشحال می شود صدایش می گیرد. اما گزارشگران فوتبال، خصوصاً در امریکای لاتین یا کشورهای عربی که خیلی پرهیجان به گزارش بازی مبادرت می کنند، عموماً در پایان بازی با گرفتگی صدا مواجه می شوند. 
کسانی که شبکه های ورزشی تلویزیون های عربی را دنبال می کنند، می دانند که این شبکه ها بسیار حرفه ای تر از رسانه های ورزشی در ایران هستند. صرفاً به گزارش بازی می پردازند و از متلک پراندن های مضحک گزارشگران فوتبال ایران هم اثری در گزارش های آنان نیست. از طرفی علاقه آن ها به فوتبالیست های ایرانی هم کاملا واضح است. مثلاً گلزنی های اخیر نکونام و شجاعی در اسپانیا و فریادها و شور وشعف افراطی گزارشگر الجزیره اسپورت که لینک آن نیز در فیس بوک و بالاترین بارها منتشر شد.
باید پرسید پشت پرده این تهییج ملی و ایجاد نفرت علیه یک قوم و نژاد دیگر، کدام هدف پلید حکومتی پنهان شده است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر